DİĞER GALERİLER
Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlayan bir Serkan vardı karşımızda. Aslında giderken gayet morali yerindeydi. Ailesi de ona “Merak etme seni yeniden evlendiririz.” demiş. Burada kalması için de çok zorladık. “Ben devlet memuruyum maaşımı almak zorundayım, izin almak zorundayım” dedi. İzin de alacaktık. Burada kendini yerlere atınca biz “Destek al” dedik ama ne yazık ki kabul etmedi.”
,Serkan’ın eşi Zehra’nın intihar haberinden sonra arayıp Serkan’ın maaşını alacağını söylediğini belirten Anlı, “Serkan buraya gelmeden önce zaten eşinin pideciyle gittiğini bilerek buraya gelmişti. Son bir şansını denemiş. Gittikten sonra tekrar aramış ama eşinden red cevabı almış.” ifadelerini kullandı.
,Serkan’ın kuzeni de eşi Zehra’nın gülerek “Maaşını da alacağım, çocuğu da” dediğini aktardı.
Serkan’ın kardeşleri de 18 aylık bebeğin Zehra’ya verilmemesi için hukuk mücadelesi başlatacaklarını söyledi. Müge Anlı da destek olacağını açıkladı.